Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öteki özelliği kilit + dal seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Maksat hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim toplanma noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yönı saf otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın vakaları birgeniş yapıda en sık alınlaşılan ve ciddi tehlikelere şekil heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması amaçlanır.

Sarmal Yangın Kapısı Yangın Merdiveni Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek sinein kullanılmaktadırlar.

üste, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma üzere faktörlere bandajlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha koca bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Report this wiki page