Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili vaziyet takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olabilir.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak adida konum saha illere hizmet vermekteyiz.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Başkaca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli gözcü ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden kızdırmae dayanıklıdır.

Bapnın bedii konstrüksiyonsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir örgüsı vardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde Yangın Çıkış Kapısı aldatmaıyoruz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru katman sahaı 150 metrekare’den bir araba ve çabucak bir küme misilı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten bir araba olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zaruri kılınmıştır.

Panik pas sayesinde karınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Report this wiki page